Brug for profil-, fitness-, model-, facebook- eller linkedIn billeder?

Portrætbilleder hos Applepark dækker over mange forskellige sessions

Når man generelt tænker på portrætbilleder, er det typisk pasfotos fra skulder til isse, man forestiller sig. Hos os, ser vi portrætfotografering som en måde at vise hvem en person er, gennem et billede. Derfor kan portrætfotografering dække over rigtig mange forskellige fotosessions. Hvis man fx er ivrig svømmer, vil vi naturligvis prøve at inkludere et element af svømning i billederne, og hvis man er fitness atlet, vil vi lave billeder, hvor man kan SE at man er fitness atlet..

Vi laver naturligvis også de klassiske portrætter, og vi aftaler altid på forhånd, hvordan netop dine ønsker er til fotograferingen.

Som man kan se af billederne ovenover, dækker portrætfotografering over mange forskellige ting, så skriv endelig hvis du har en opgave, der falder uden for en af de nævnte kategorier.

Vi har samarbejde med makeup artister og studier i hele landet, så hvis du har lyst til at prøve en dag som topmodel, kan det også sagtens arrangeres.. Det kan evt. være sjovt til en polterabend, hvor den kommende brud, kan få lov til at være i spotlyset i en times tid.

Priser på portrætfotografering varierer meget..

Kontakt os for en pris på netop din opgave

Bryllupsfotografering

14.500ekskl. transport

Heldagsfotografering fra forberedelser til brudevals
Redigering af 400 - 500 billeder
Forberedelsesmøde hos os

Forlovelsessession

2500ekskl. transport

1 – 2 timers fotografering på lokation
inkl. 20 redigerede billeder
Brug evt. billederne til indbydelsen eller på et bryllupssite